dinsdag, april 16, 2024
HomeFotoSuriname speelt vandaag tegen Dominica, Hasselbaink zal debuteren

Suriname speelt vandaag tegen Dominica, Hasselbaink zal debuteren

-

Does Travel - naar Suriname

Suriname speelt vanavond, vrijdag 15 november, thuis in het André Kamperveen stadion tegen Dominica. Het gaat om een wedstrijd in Groep D van de Concacafs Nation League. De heenwedstrijd werd op 5 september jl. met 2-1 gewonnen.

Het wordt een speciale wedstrijd want voor het eerst kan een Surinaamse profvoetballer met Nederlands paspoort meedoen namens Suriname. De SVB heeft deze langgekoesterde droom kunnen verwezenlijken door alvast met Nigel Hasselbaink van start te gaan.

De SVB hoopt met deze eerste stap de weg om maximaal gebruik te maken van onze diaspora geopend te hebben, waardoor we samen met spelers in Suriname het best mogelijke resultaat op wereld niveau (regionaal en internationaal) kunnen neerzetten.

De wedstrijd tegen Dominica wordt in het Kamperveen stadion gespeeld om 19.00u lokale tijd. In deze groep nemen vrijdag ook St. Vincent en Nicaragua het tegen elkaar op en maandag kruisen verder ook Dominica en St. Vincent de degens.

Na 4 wedstrijden elk, staat Natio momenteel op de tweede plek met 7 punten, een punt minder dan koploper St.Vincent en een gelijk aantal punten als nummer 3, Nicaragua. Dominica heeft 0 punten. De nummer 1 kwalificeert zich voor de Gold Cup 2021 en promoveert naar Divisie A. De nummer 2 speelt in maart en juni 2020 play-off wedstrijden voor de Gold Cup.

UPDATE: intussen is bekend dat Hasselbaink door bondscoach Dean Gorré is opgenomen in de selectie die op vrijdag 15 november en maandag 18 november  in het kader van de Concacaf Nations League uitkomt tegen respectievelijk Dominica (thuiswedstrijd) en Nicaragua (uit).  

https://www.facebook.com/surinamevoetbal/videos/2485339814854873/

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

13 REACTIES
  1. Lets Make Surinam Great Again

    Yess We Can

    Jong Suriname

    De tegen stander die Suriname vandaag treft
    is gewoon een Walk_Over.. is absoluut geen sta in de
    Weg voor het Surinaams elftal..

    Mijn Advies Aan Het Surinaams Elftal Is..
    Zorgen Jullie Ervoor Dat Jullie 1 Doelpunt Meer Maak.
    DAN De Tegen Stander Is De Buit Binnen

    Yess We Can


    Maak melding
  2. Mooie gelegenheid van de Surinaamse voetballers om te laten zien dat het land niet alleen kommer en kwel kent door de paarse bende. gelukkig zijn er ook andere zaken waarop wij ons kunnen verheugen.


    Maak melding
  3. Ik weet niet of deze voetballer het zal kunnen waar maken als speler voor het nationaal elftal van Suriname,sorry maar deze speler ken ik niet,voor welk elftal in Nederland speelt hij?
    Het is niet de bedoeling om zwakke spelers uit Nederland voor Suriname te laten uitkomen.
    Dit hebben wij al meegemaakt in het verleden.


    Maak melding
  4. Suriname moet op zoek gaan naar spelers die heel goed zijn en die voor Suriname willen uitkomen,een goede voetballer uit Suriname moet plaats maken voor een zwakke voetballer uit Nederland dat kan toch niet.


    Maak melding
  5. @Veno,
    Die man speelt voor een Israëlische club. In Israël dus. Hij moet wel van goeden huize komen. De verzetsbeweging Hamas van de Palestijnen ligt er vlakbij. Het is niet niks te trainen terwijl je elk moment een raket van Hamas kan verwachten. Dat houdt in dat hij watervlug moet zijn.


    Maak melding
  6. Ik ben volkomen mee eens.. Ik heb nog nooit van deze hasselbank gehoort..

    Heelveel gaan ervan uit dat deze hasselbank garantie voor succes is.. kom op zeg

    Mijn advies aan Dean Goŕrë is

    Hanteer De 3_4_4 systeem dit systeem staat voor absoluut succes.. maar aande andere kant moet je de spelers voor hebben.. Suriname heeft zulk soort kwaliteiten niet in huis om dit systeem naar behoren uit te voeren..

    De 3_4_4 systeem vergeet heelveel kennis en kunde en vooral heelveel discipliene.. maar goed

    We gaan eruit dat Suriname vandaag wint met of zonder de 3-4-4 systeem.. Punt


    Maak melding
  7. veno houd aub je mond je ben denk helemaal niet thuis in het internationalle voetbal als je deze speler niet ken hij speelt bij 1van de top clubs in israel en zijn opleiding doorlopen bij psv je doet als of het nivo in suriname veel hoger is dan innederland ik heb dit huidig natio aan het werk gezien tegen leonidas 3-2 winst let wel een amateur team het 5de nivo in nederland niets wees erop dat het om een nationalle team ging het was een aan 1schakeling van fouten en keer op keer verkeerde keuzen dus eerst je huiswerk doen voor dat je begind met schrijven


    Maak melding
  8. Hasselbank speelde oa voor Excelsior,

    Dus deze man speelde in Nederland, heeft een Nederlands paspoort en komt uit voor Suriname
    Bij winst wordt Suriname gediskwalificeerd


    Maak melding
  9. ach mensen toch praten jullie vooral geen onzin hoe zo word suriname gediskwalificeerd bij winst nel luister dan er bestaat een sportpaspoort en daar heeft deze jongen gebruikt van gemaakt heel de selectie van haiti is in het bezit van een sportpaspoort en zowat heel jamaica en trinidad maakt daar al jaren gebruik van terwijl de meeste van ze in frankrijk en engeland zijn geboren de mensen die dat nog niet wisten ik zou zeggen welterusten allemaal


    Maak melding
  10. Het gaat niet om dat ik niets weet,deze voetballer die nu 28 is heeft nooit een basis plaats gehad in Nederland en buiten dien kennen wij zijn nivo niet.
    Het kan goed zijn dat hij het goed doet maar wij moeten even wachten.
    Ik zal blij zijn als het goed gaat,kijk Suriname heeft in het verleden een paar voetballers gehad die niet eens van een elftal van Trinidad konden winnen,en ik weet dat Suriname niet voor een verrassing wil komen staan.
    Ik ben zelf voetballer geweest in het Suriname stadion.


    Maak melding
  11. veno aub toon karakter en wees een vent en zeg gewoon hard op dat je geen surinamers die nederland zijn geboren niet in natio wilt hebben zoals velen van jullie daar het niet willen zie curacao jamaica haiti trinidad en guyana is ook met een mooi project bezig al die landen hebben in gezien dat het zonder profs gewoon niet gaat en zie de resultaten van die landen o nee dat zal je vast wel niet weten wand je wist niet wie hasselbaink was en je ken de kracht van die competitie niet uit israel ik kan je verzekeren dat het nivo velen malen hoger licht dan suriname


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES